STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN SHAH ALAM SELANGOR

Perkongsian sedikit info berkenaan STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN SHAH ALAM SELANGOR...Jom kita tengok apa yang menarik...


Bismillah...
Assalammualaikum semua yang sampai ke blog saya ni...semalam saya baru update tentang stokis sah garlic balm area sarawak , then harini saya nak update lagi satu artikel berkaitan STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN SHAH ALAM SELANGOR ...Alhamdulillah...syukur ke atas nikmat yang Allah kirimkan buat saya dan keluarga...seorang lagi hamba Allah memberi sokongan kepada apa yang saya usahakan selama ini...dan saya ucapkan jutaan terima kasih kepada yang sudi bersama-sama saya memperjuangkan petua tradisional kebanggaan nenek moyang kita...

STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN SHAH ALAM SELANGOR

Gambar kat atas yang saya selitkan ini adalah pemilik STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN SHAH ALAM SELANGOR...mungkin ada yang dah kenal dengannya...sebab Puan ni agak aktif dalam pelbagai jenis bisnes dan dia juga menjalankan personal coaching untuk kenal potensi diri melalui metafizik pernomboran islam...Maksudnya bila kita kenal potensi diri kita (kekuatan dan kelemahan),kita boleh arahkan diri kita untuk bisnes dan hidup  yang lebih baik...kalau korang ada soalan berkaitan coaching korang boleh contact Puan ni terus...

STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN SHAH ALAM SELANGOR

Dan gambar yang kat atas ni pula adalah page untuk bisnes yang Puan ni jalankan. Puan ni ada buat servis mobile spa iaitu spa yang dilakukan dari rumah ke rumah mengikut permintaan pelanggan dan beliau juga adalah merupakan stokis sah kepada produk garam Aura...Itu adalah serba sedikit tentang pemilik STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN SHAH ALAM SELANGOR

STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN SHAH ALAM SELANGOR

So,seperti biasa,saya akan cerita serba sedikit berkaitan Garlic balm a.k.a minyak bawang putih kalau disebut dalam bahasa melayu...semua orangpun dah tahu tentang kehebatan minyak bawang putih ini yang merupakan petua tradisi sejak berzaman yang lalu...Petua ini sehingga kini masih diguna pakai oleh orang moden walaupun agak leceh untuk menyediakannya


Minyak bawang putih dipercayai mampu merawat gejala selsema,batuk,asma ringan dan yang berkaitan dengannya...Oleh kerana zaman sekarang adalah zaman serba moden,maka saya mencari inisiatif untuk mengelakkan supaya tradisi ini tidak pupus di telan zaman dengan cuba membuat satu inovasi kepada petua ini iaitu menghasilkan satu produk yang berasal dari minyak bawang putih menjadi garlic balm

STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN SHAH ALAM SELANGOR

Garlic balm dan minyak bawang putih adalah benda yang sama...fungsi yang sama tetapi yang membezakannya adalah tekstur fizikalnya sahaja....Garlic balm lebih mudah diguna kerana ia di pek dalam botol dalam bentuk balm. Risiko untuk tumpah dapat di elakkan berbanding minyak bawang putih yang agak leceh untuk di buat dan mempunyai risiko tumpah yang tinggi...Maka,garlic balm adalah sangat sesuai digunakan bagi ibu-ibu moden yang tak sempat untuk buat minyak bawang putih

STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN SHAH ALAM SELANGOR


Kepada sesiapa  nak risik-risik harga @ berminat nak jadi agent boleh refer pada detail contact no stokis ini seperti yang saya lampirkan di bawah...

STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN SHAH ALAM SELANGOR

STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN SHAH ALAM SELANGOR

STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN SHAH ALAM SELANGOR

Rasanya cukuplah kali ini artikel saya mengenai STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN SHAH ALAM SELANGOR...semoga korang semua di beri keserasian dalam menggunakan garlic balm ini...Sesungguhnya kita hanya berikhtiar...kuasa penyembuhan hanya atas kekuasaan Allah...Jumpa lagi di lain artikel...Terima kasih...
Wassalam
-
-
-
...semoga perkongsian ini memberi manfaat kepada mereka yang memerlukan...kepada yang berminat untuk menjadi sebahagian keluarga garlic balm kami boleh terus hubungi STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN SHAH ALAM SELANGOR ini...

sumber : zuraini.com
Share:

No comments:

Post a Comment

HUBUNGI KAMI

ZM BEAUTY HQ
NO.7,JALAN BERLIAN 3,
TAMAN RENGGAM JAYA,
SIMPANG RENGGAM,JOHOR
Office : 07-7550792
Whatsapp : 01132484182
Email : garlicbalmviral.gmail.com
Website : www.garlicbalm.com

" KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI "

MISI KAMI

" Kami menyediakan perkhidmatan COD kepada semua pelanggan sekiranya terdapat agent-agent yang berdekatan area anda "

WAKTU OPERASI

Hari bekerja Sabtu - Khamis
9.00 pagi - 5 petang
Last order pukul 12.00 t/hari untuk proses hari yang sama
Penghantaran :
POS LAJU (ahad-khamis)
*sabtu kecuali minggu pertama SKYNET (isnin-sabtu)


Let's Follow Garlic balm