AGENT SAH GARLIC BALM BRICKFIELD KL

Bismillah...
Assalammualaikum semua...lama sangat-sangat dah saya tak buat sebarang review sebab lately saya terlalu busy sampai tiada kesempatan nak melakar kata-kata untuk tontonan korang. Buat pengetahuan semua blog ini adalah blog khas untuk semua agent garlic balm. Maksudnya semua cerita @ review berkenaan garlic balm akan saya ceritakan disini supaya garlic balm tidak bercampur niche dengan yang lain-lain hehehe...ala-ala berdikari la gitew...jom kita layan apa cerita AGENT SAH GARLIC BALM BRICKFIELD KL

Harini saya ada umumkan dekat pesbuk yang saya nak buat review percuma khas untuk anak-anak bawang sebab yela kan...sekarang ni zaman online...zaman google...sikit-sikit google...nak makan google...nak resepi google...nak petua google...so bagi saya google adalah medium yang agak power rangers untuk kenalkan garlic balm ni...So,harini saya nak bagitahu dunia yang pemilik pesbuk Hidayah Rahamat(adeq) seperti gambar kat bawah ni adalah AGENT SAH GARLIC BALM BRICKFIELD KL taw...

AGENT SAH GARLIC BALM BRICKFIELD KL

Fuhhhh...lama gak saya tak membebel nih...rasa macam lari tiun pula nak susun kata. Tapi start yang ni saya memang nak review tentang agent sah garlic balm by zm beauty je sebabnya nanti mudah untuk orang cari kat mana mereka nak dapatkan garlic balm di saat kecemasan...giteww...

Eh,ada ke yang cari garlic balm di saat kecemasan??? ish ish ishhh...korang ni kan,sepatutnya korang perlu buat persediaan awal...bukan dah betul-betul nak guna baru huru-hara nak cari...janganla gitu sayang-sayang semua...krik krik...krik krikk... eh apahal bunyi cengkerik nih???

AGENT SAH GARLIC BALM BRICKFIELD KL

opsssss...
Hehehee...sorry-sorry...ni la dia...lama tak ke udara sampai lupa tatacara nak berartikel huhuhuhu...maaf deh...patutlah bunyik cengkerik...

Okey okeyyy...saya kenalkan dulu garlic balm ni dulu. Garlic balm adalah sejenis produk yang dihasilkan adaptasi dari petua tradisional yang diamalkan oleh nenek moyang kita sejak berabad lamanya untuk merawat anak-anak mereka ketika jatuh sakit...korang ingat drama je ke ada adaptasi??? kihkihkih...


Tapi orang dulu-dulu bukan guna garlic balm. Orang dulu-dulu guna minyak bawang putih...mereka hanya guna minyak masak dan bawang putih je...tenyeh-tenyeh...ketuk-ketuk curah minyak masak dah jadi...pastu lumur kat badan anak sok pagi dah sihat...saya sampai sekarang masih lagi belum dapat jawapan macamana orang dulu-dulu ada idea nak buat semua ni huhuhu...tapi yang lebih saya kagum ia adalah menjadi...salute nenek moyang kita...

AGENT SAH GARLIC BALM BRICKFIELD KL

Apa???
Garlic balm untuk apa??
Jap jap....
Saya nak story nih...saya ni kalau dapat tekan keyboard memang gini gayanya...tunggang terbalik story...jap anak teriak...jap nak susu...jap nak po po adehhhh...tapi takpelah kan...asalkan korang boleh faham apa yang saya sedang storykan...

Garlic balm ni banyak fungsinya. Tapi fungsi yang paling femes sekali orang war-warkan adalah rawatan alternatif untuk merawat batuk dan selsema untuk bayi. Kalau korang nak tahu semua nih bohong je....jangan percaya sangat sebab fungsi dia bukan untuk tu je...banyak lagi fungsi nyata yang korang boleh dapat daripada penggunaan garlic balm ni...bohong letew...fungsi banyak tapi sebut 2 je batuk & selsema ...kannnn hehehe...

Garlic balm boleh diamalkan oleh bayi dari dalam pantang hingga atok uwan yang dah bongkok tiga tuh taw...takde masalah...then,kalau anak ada asma yang selalu amik 'neb' kat klinik boleh amalkan garlic balm ni...kita ikhtiar la ye...saya tak cakap garlic balm ni sangat hebat sampai boleh rawat semua penyakit tapi yang pasti kuasa penyembuhan tu milik Allah..ingat tu...

AGENT SAH GARLIC BALM BRICKFIELD KL

Pastu ada lagi...garlic balm boleh digantikan dengan minyak bayi...lepas mandi boleh terus apply...sebelum tidur apply juga untuk dapatkan tidur yang berkualiti...pasaipa cakap berkualiti? kalau tak pakai garlic balm tak berkualiti ke tidur kami??? 

Alololo...bukan gitu maksud saya..kalau anak korang dok soksek soksek selsema malam nanti mesti dia tak selesa...ada sampai tahap menangis tengah malam sebab hidung tersumbat...itulah maksudnya saya cakap pasal "kualiti" tadi...In sya Allah lepas guna garlic balm selsema tu akan cepat reda dan anak tidur dengan selesa...

Bukan tu ja uoollllsss...eh ada lagi????
kalau anak-anak kena gigit nyamuk ka...semut ka...@ apa-apa serangga, boleh cepat-cepat jadi supermom ambil garlic balm dan apply kat tempat yang kena gigit tuh...jangan lupa baca selawat sambil usap-usap manja anak tuh hokeyy...

AGENT SAH GARLIC BALM BRICKFIELD KL

Kalau anak @ mak ayah @ atok nenek kepada anak kembung perut @ masuk angin boleh guna garlic balm ni ye korang...Bukanlah nak overclaim garlic balm ni hebat sangat tapi korang wajib try untuk rasai sendiri kehebatan petua tradisi amalan nenek moyang kita...hidup petua!!! hidup nenek moyang!!! (larikkkkk....)

Banyak lagi kelebihan yang ada pada garlic balm ni dan saya rasa ia sangat-sangat membantu mommy-mommy zaman sekarang(superb busy) ni untuk menggunakannya. kalau boleh elakkanlah anak-anak terlalu bergantung pada ubat...selsema sikit ubat...batuk sikit ubatt...kita kan ada solusi lain...why not kita cuba dulu sebab...sebab.....sebabbbb....

Huhuhu...galak betul admin nih...sebabnya garlic balm by zm beauty nih adalah 100% natural. Ingat taw...semat betoi-betoi dalam hati nurani uolllsss garlic balm hat macam dalam gambar yang bertaburan dalam artikel ini adalah 100% natural,tiada penggunaan essential oil,tiada paraben,tiada champor,tiada menthol @ any chemical hokey...nak pakai kerap macamana pun boleh ...tiada masalah

AGENT SAH GARLIC BALM BRICKFIELD KL

Dan...ini yang paling penting korang perlu hadam lumat-lumat... Garlic balm by zm beauty ada KKM dan ada COA(certificate of analysis) ... ada gak yang tanya saya COA tu apa, bahasa senang nak fahamnya adalah saya dah hantar makmal untuk uji garlic balm ni selamat ke tidak untuk digunakan...dan hasilnya SELAMAT DIGUNAKAN!!!

Tuhhh...tengok ada gambar peti keselamatan kat atas nun...haaaa...korang leh standby seketul letak dalam peti tu senang guna masa kecemasan giteww...bukan masa dah kecemasan baru cemas-cemas nak cari siapa yang  jual hehehe...

AGENT SAH GARLIC BALM BRICKFIELD KL

JOM TENGOK Testimoni GARLIC BALM BY ZM BEAUTY satttt....

Okeyla...rasanya panjang dah saya membebel...sat g ada nak membebel lagi nih...kepada korang yang singgah ke story AGENT SAH GARLIC BALM BRICKFIELD KL ni,bukan kawasan brickfield sahaja dia cover...kawasan yang berdekatan pun boleh...nu sentral & ampang pun dia cover...korang yang berdekatan boleh tanya dia terus...jimat sikit kos pos korang tu tapi COD pon ada charge taw...tapi taklah semahal pos hokeyyy...saya nak ucap terima kasih banyak-banyak la eh...apa-apa yang korang tak faham boleh roger2 link yang saya tinggalkan kat bawah ni nanti...jumpa lagi next entri

Berminat nak cuba???
jom risik-risik disini...

FB : Hidayah Rahamat(adeq)
wasap : wasap.my/60126114619/garlicbalm
-
-
-
...semoga perkongsian ini memberi manfaat kepada mereka yang memerlukan...kepada yang berminat untuk menjadi sebahagian keluarga garlic balm kami boleh terus hubungi AGENT SAH GARLIC BALM BRICKFIELD KL ini...

Lihat juga : zuraini.com



Share:

No comments:

Post a Comment

HUBUNGI KAMI

ZM BEAUTY HQ
NO.7,JALAN BERLIAN 3,
TAMAN RENGGAM JAYA,
SIMPANG RENGGAM,JOHOR
Office : 07-7550792
Whatsapp : 01132484182
Email : garlicbalmviral.gmail.com
Website : www.garlicbalm.com

" KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI "

MISI KAMI

" Kami menyediakan perkhidmatan COD kepada semua pelanggan sekiranya terdapat agent-agent yang berdekatan area anda "

WAKTU OPERASI

Hari bekerja Sabtu - Khamis
9.00 pagi - 5 petang
Last order pukul 12.00 t/hari untuk proses hari yang sama
Penghantaran :
POS LAJU (ahad-khamis)
*sabtu kecuali minggu pertama SKYNET (isnin-sabtu)


Let's Follow Garlic balm