AGENT SAH GARLIC BALM PASIR GUDANG JOHOR

Bismillah...
Assalammualaikum
Selamat pagi uolllsss...harini macammana? ok tak? harini jadual saya agak pack tapi saya sempat selitkan diri untuk speedy write the story about AGENT SAH GARLIC BALM PASIR GUDANG JOHOR ...Haaa ye korang...alhamdulillah garlic balm by zm beauty dah merata-rata berjalan menjelajah satu Malaysia,Singapore dan juga Brunei ...saya perlukan ruang masa untuk saya update review semua agent-agent saya untuk kemudahan korang mencari garlic balm ni...

AGENT SAH GARLIC BALM PASIR GUDANG JOHOR

AGENT SAH GARLIC BALM PASIR GUDANG JOHOR

Korang perhatikan 2 gambar yang saya tepek kat atas ni adalah facebook & page milik AGENT SAH GARLIC BALM PASIR GUDANG JOHOR ...orang-orang pasir gudang dan yang berdekatan boleh dapatkan garlic balm by zm beauty dengan cik puan Nor Ramizah Rahmat ni ya...sebabnya cik puan ni ada buat COD area yang berdekatan...tapi yang jauhpun masih boleh berurusan dengannya tapi tak bolehlah nak COD ye hehehe...

" OMG jiran rupanya"
"huhuhu...tula kan..."
kadang-kadang kita pun tak sedar yang jiran kita ada jual barang yang kita sangat perlukan ...

AGENT SAH GARLIC BALM PASIR GUDANG JOHOR

AGENT SAH GARLIC BALM PASIR GUDANG JOHOR

Apa sebenarnya yang mereka dok sibuk-sibuk jual...botol kaca ...botol kaca tak sudah-sudah ni?? Ini adalah salah satu aktiviti membawang yang paling bermanfaat dan menjadi fenomena sejak awal tahun haritu...sebab apa jadi fenomena??? pasainya setiap haripun ada ja garlic balm baru muncul di pasaran...hat tu kita taknak kacau hokeyy...yang penting sekarang kita cerita apa kelebihan garlic balm si botol kaca bertopi hitam nih...

Garlic balm ini adalah 1 kaedah rawatan alternatif yang digunakan untuk merawat anak-anak daripada serangan selsema dan batuk. Bukan itu sahaja ia boleh membantu melegakan perut kembung @ angin dalam badan anak-anak kita...bukan setakat anak-anak je taw...orang dewasa pun boleh guna pakai garlic balm ni...

Selain tu garlic balm viral ini juga boleh digunakan untuk menukar ibu biasa menjadi supermom taw hehehe...pasainya ia boleh digunakan pada anak yang kena serang dengan nyamuk,semut @ apa juga serangga...so,bagi saya garlic balm ni memang wajib standby 1 @ 2 kat rumah...sebab kadang-kadang ada anak yang dihantar rumah pengasuh kan...so,seketoi boleh pass kat pengasuh then jangan lupa ajar pengasuh cara-cara nak gunakannya...masa korang beli garlic balm nanti korang akan disediakan 1 flyers yang ada cara-cara yang betul untuk guna garlic balm ni...tak mo risau-risau hokeyyy

AGENT SAH GARLIC BALM PASIR GUDANG JOHOR

Paling best saya nak suggest pada ibu-ibu yang baru bersalin,better guna garlic balm ni untuk bayi korang sebabnya bayi baru lahir ni banyak lendir dalam tekak dan paru-paru dia...so,dengan amalkan petua tradisional ni In Sya Allah akan mengurangkan risiko untuk anak dapat asma sebab kadang-kadang ada ibu yang tak perasan nafas anak berbunyi ingat kan normal tapi bila anak semakin membesar bunyi pun ikut membesar dengan anak...time tu baru perasan something wrong...tapi macam dah terlambat nak beraksi...sedih...Garlic balm ni boleh digunakan sebagai minyak bayi...

"Alaaa...tak tahan lah bau dia...tak wangi lah baby aiii...dah macam bau garlic bread dah baby aiii...hukhuk..."

"Cik...awak nak baby awak wangi ke ,awak nak baby awak berpenyakit???"

 haaaa...jawab dalam hati...bila dah sakit baru nak rawat memang susah sikitla...tu orang tua-tua selalu cakap merawat lebih baik dari mengubati...Sebelum melarat baik kita cegah...janganlah baby kecik-kecik kita dah pancut ubat batuk dan selsema...kesian baby tu

Penggunaan garlic balm ini adalah selamat untuk bayi baru lahir hingga ke bayi lanjut usia hahaha...(orang lama a.k.a orang tua) Garlic balm ini telah mendapat kelulusan KKM dan juga telah dihantar ke makmal untuk menguji tahap keselamatan kepada pengguna berdasarkan bahan-bahan yang digunakan untuk menghasilkan garlic balm ini...

AGENT SAH GARLIC BALM PASIR GUDANG JOHOR

Garlic balm by zm beauty adalah suci dari segala bahan kimia,paraben,menthol,champor mahupun essential oil. Pasaipa essential oil pon tak boleh guna??? kenapa tak campurkan essential oil kat dalam garlic balm tuh bagi wangi sikit, takdak la baby aiii bau garlic bread??? sebenarnya sengaja saya tak letakkan essential oil ni pasainya bukan semua bayi boleh terima pakai guna essential oil...kadang-kadang orang dewasa pun allergik dengan essential oil nih taw...

...lagipun saya buat inovasi tetapi masih mengekalkan kandungan bahan seperti yang nenek moyang kita guna dulu-dulu...cuma bezanya sekarang ia dalam bentuk balm dan yang minyak bawang putih dalam bentuk cecair...ingat taw...kang silap faham pula...tak pasai2 tembak agent tanya kenapa garlic balm ni tak cair mcm minyak bawang putih hukhukhuk...

haaa ni sambung cerita pasal baby baru lahir tadi...baru teringat ada dua orang customer yang direct beli dengan saya... dua-dua kes yang sama anak batuk,selsema dan ada bunyi dalam dada masa tarik nafas...dua orang parents ni beranikan diri untuk try garlic balm by zm beauty nih...sorang babynya masuk wad biasa dan seorang lagi masuk NICU di hospital melaka...stokis saya berjaya menghantar garlic balm kami di tangan bapa bayi tersebut dan syukur Alhamdulillah dengan izin Allah baby mereka berdua sihat dan sehingga sekarang masih menggunakan garlic balm untuk anak mereka...

AGENT SAH GARLIC BALM PASIR GUDANG JOHOR

JOM TENGOK Testimoni GARLIC BALM BY ZM BEAUTY satttt....

Ini bukan sembang kosong...bukan teknik marketing...bukan apa-apapun...ini adalah sekadar sharing manfaat untuk kegunaan bersama. Apa yang penting selagi ada ikhtiar  pilihlah ikhtiar yang terbaik...maksudnya elakkan makan ubat jika kita ada solusi lain untuk merawat @ mencegah anak-anak kita daripada makan ubat ya mommy-mommy...

Ada lagi satu pesanan khidmat masyarakat untuk bakal-bakal mommy...saya tahu orang preggy ni sering diserang batuk betoi dak??? ni pun bukan sembang kosong...ramai sangat mommy to be yang beli garlic balm ni untuk mereka sendiri amalkan sebab katanya tak tahan batuk teruk,kadang-kadang sampai terkucil dibuatnya...nak makan ubat takut baby dalam perut lena sekali...ada tu yang mesej saya cakap dah 3 bulan batuk...dah tak tahu nak beraksi macamana dah...

AGENT SAH GARLIC BALM PASIR GUDANG JOHOR

Lek ya mommy-mommy...saya pun dulu pernah 3 kali mengandung,3 kali tu jugalah alami batuk teruk masa bawa perut tuh huhuhu...so saya faham feeling korang tu...Kalau korang rasa nak ikhtiar cara tradisional korang boleh cuba guna garlic balm dan guna secara konsisten...masa usap-usap garlic balm tu selawat la sambil panjatkan doa..In Sya Allah Allah tu maha melihat..maha mengasihani ya...tapi kalau mommy-mommy dok panjat-panjat doa tapi siang hari dok bedal cendol,ABC,makanan berminyak memang tak patutlah kan...huhuhu...makan kena jaga juga okeyyy

So, sampai disini tulisan untuk tatapan korang harini...terima kasih kepada yang sudi singgah dan membaca entri AGENT SAH GARLIC BALM PASIR GUDANG JOHOR ...kalau rasa-rasa korang berada berdekatan korang boleh terus dapatkan dengan agent ni ya,Cik puan Ramizah ni sentiasa bersedia memberikan perkhidmatan menyebarkan manfaat garlic balm ni kat korang okey...tak salah berikhtiar,semoga Allah memberikan pertolongan kepada yang berikhtiar...maafkan saya kalau ada tersilap tulis,tersinggung sesiapa masa menulis artikel ini...See you next entri...wassalam 

Berminat nak cuba???
jom risik-risik disini...

facebook : Nor Ramizah Rahmat
-
-
-
...semoga perkongsian ini memberi manfaat kepada mereka yang memerlukan...kepada yang berminat untuk menjadi sebahagian keluarga garlic balm kami boleh terus hubungi STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN PARIT BUNTAR PERAK ini...

Lihat juga : zuraini.com
Share:

No comments:

Post a Comment

HUBUNGI KAMI

ZM BEAUTY HQ
NO.7,JALAN BERLIAN 3,
TAMAN RENGGAM JAYA,
SIMPANG RENGGAM,JOHOR
Office : 07-7550792
Whatsapp : 01132484182
Email : garlicbalmviral.gmail.com
Website : www.garlicbalm.com

" KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI "

MISI KAMI

" Kami menyediakan perkhidmatan COD kepada semua pelanggan sekiranya terdapat agent-agent yang berdekatan area anda "

WAKTU OPERASI

Hari bekerja Sabtu - Khamis
9.00 pagi - 5 petang
Last order pukul 12.00 t/hari untuk proses hari yang sama
Penghantaran :
POS LAJU (ahad-khamis)
*sabtu kecuali minggu pertama SKYNET (isnin-sabtu)


Let's Follow Garlic balm