AGENT SAH GARLIC BALM WANGSA MAJU KL

Bismillah...
Assalammualaikum
Hai korang,entri kedua saya untuk harini muncul lagi...hehehe kan saya nak speed mereview ni pasai list yang menanti dah panjang. Kali ni saya nak review pasal AGENT SAH GARLIC BALM WANGSA MAJU KL ...tadi saya review agent KL juga tapi korang paham-paham la kan...KL ni besar,takkan sorang je boleh cover semua tempat...sian diorang nak pergi COD meredah sesak kota metropolitan ni membawa koncot berisi garlic balm hehee...so,kita pasang ramai-ramai agent 1 tempat pon takpe sebab rezeki kan Allah yang tentukan...penduduk KL ramai bukan sorang je leh cover kannn...betoi dak?

Jom saya kenalkan pemilik facebook Busyra Mansor(BeriTa GemBira) ini adalah AGENT SAH GARLIC BALM WANGSA MAJU KL dan page garlic balm KL adalah milik cik puan Busyra ni...korang kalau ternampak tuh bolehlah tolong like & share ye  ... bukan setakat wangsa maju ja dia cover tapi banyak tempat lagi...kat tajuk saya takleh nak tulis panjang menjela sangat sebab nanti pening plak google nak tolong search kan untuk peng'search' huhuhu...selain wangsa maju Cik Busyra ni juga cover area Setapak, Sri Rampai, Semarak, Kg Baru, KLCC, Setiawangsa, Keramat, Ampang...Uikkkkk banyak juga tempat yang dia cover...rajin nohh depa...kalau hantaq p area KLCC tu belanja la 1 gambar garlic balm bersama KLCC eh hehehe...

AGENT SAH GARLIC BALM WANGSA MAJU KL

AGENT SAH GARLIC BALM WANGSA MAJU KL
  

Akhir-akhir ni ramai juga dok tanya saya apa yang best sangat garlic balm ni sampai pernah di viralkan sebab kemujarabannya...ermmm mujarab ke? hehee...sebenarnya garlic balm ni bukanlah 1 benda ajaib yang boleh menukarkan kesakitan menjadi baik dengan sekelip mata... Garlic balm by zm beauty ini adalah 1 inovasi petua tradisional iaitu minyak bawang putih menjadi garlic balm. Benda sama je cuma bezanya garlic balm ni lebih praktikal untuk digunakan

Garlic balm ni datang dalam sebekas botol kaca bertopi hitam dan mempunyai cap putih didalamnya...saya bukan nak cerita tentang cap nya taw hehehe ...tapi saya nak bagitahu korang garlic balm ni berbentuk solid dan minyak bawang putih pula berbentuk cecair...taraaaa...2 benda yang sama tapi mempunyai fizikal yang berbeza...Fungsinya adalah sama jer...

AGENT SAH GARLIC BALM WANGSA MAJU KL

JOM TENGOK Testimoni GARLIC BALM BY ZM BEAUTY satttt....

Cumanya garlic balm lebih mudah nak diangkut kehulu kehilir...campak je dalam handbag korang bila korang nak keluar...anak-anak kita ni kita tak boleh nak baca tahap kesihatannya...kadang-kadang dalam keretapun dia boleh dapat flu...betoi dak??? kadang-kadang bawak p playground kena tibai kat nyamuk tu korang boleh beraksi setangkas mungkin mencalit garlic balm supaya kegatalan cepat reda dan anak-anak korang takdelah tergaru-garu kannnn...

Cuba korang bayangkan kalau korang terpaksa nak buat sendiri minyak bawang putih tu tengah-tengah malam,then bawak masuk dalam bilik tertitis-titis atas tilam...ko rase?? hehehe korang jugak yang kena cuci kannn... ataupun kalau korang balik kampung acah-acah ibu mithali sediakan minyak bawang putih dari rumah masukkan dalam botol letak dalam beg...tetiba termeleleh kat dalam beg korang...hukhukhuk...ko rase??? 

Elehhh aje nya admin nih nak bako-bako kan...idok le...chup chuppp...apahal pula cakap perak nih...
hehee...sorry terkelaut pula kejap...

Ye mommy-mommy semua,saya faham...dulu takde garlic balm pun korang buat sendiri juga kan...tapi sekarang dah ada garlic balm why not korang cuba guna,lebih jimat masa...boleh rasai fefeeling supermom yang tangkas macam saya tatkala anak menangis tengah malam sebab hidung block terus sambar garlic balm bawah bantal walaupun mata terkinyit-kinyit malas nak buka...raba-raba je pon boleh apply...supermom tak??? hehehe 

AGENT SAH GARLIC BALM WANGSA MAJU KL

Itu serba ringkas cerita tentang kelebihan korang memiliki garlic balm ni. garlic balm ni juga dicipta untuk memudahkan mommy-mommy yang busy la ni...jimat masa...jimat tenanga...tu belum cerita lagi tentang kelebihan garlic balm ni sebagai produk 100% natural. haaa meh sini saya nak kabo...
...keluar balik perak nya adehhh...

Okey,kita mention lagi sekali walaupun dah banyak kali saya ulang dalam entri-entri yang sebelum ni tapi saya tetap nak cerita sebabnya mungkin korang yang baca entri ni belum pernah baca entri bertajuk garlic balm by zm beauty lagi sebelum ni. Garlic balm by zm beauty tidak mengandungi sebarang bahan kimia terlarang yang bakal merosakkan kesihatan mahupun kulit...tiada sebarang essential oil,paraben,menthol,champor dan yang sewaktu dengannya di dalam garlic balm ini. Ia dihasilkan ispirasi dari petua minyak bawang putih dan hasilnya...baunya... adalah sama seketoi macam minyak bawang putih hokeyyyy...Pstttt ada juga yang cakap bau dia macam garlic bread...korang jangan salah sapu garlic balm ni kat roti udah le kihkihkih....

AGENT SAH GARLIC BALM WANGSA MAJU KL


Korang tengok sendiri betapa seronoknya Cik puan Busyra nih membawang...hari-hari ada COD tapi ada juga hari yang sangkut...mungkin ada hal lain kan...kita kan manusia biasa ja....tapi yang pasti membawang hat yang nih takpa...tak bawa dosa pasai kita kongsikan manfaat dan bantu orang-orang yang ada masalah dengan cara yang selamat

huhhh...(sambil meneling) Betoi ka??? Selamat ka??? Macam good-good ja korang nih...mandai-mandai cakap boleh lega batuk selsema...confirm ke boleh baik?

Uikkkkk...jangan la jeling-jeling kak oiiii...saya dah bagitahu awal-awal kemunculan garlic balm ni dulu. Garlic balm adalah 1 kaedah rawatan alternatif tanpa ubat...Zasssss...kalau hat cerdik mesti depa cakap oooo bukan ubat...kannn...Okey takmo argue-argue meh saya habaq sekali lagi sini...baca pelan-pelan noh...


Garlic balm adalah satu inovasi petua tradisional yang digunakan oleh nenek moyang kita dulu-dulu untuk merawat batuk & selsema anak-anak mereka iaitu dari minyak bawang putih kepada garlic balm semata-mata untuk memudahkan cara penggunaan ibu-ibu moden yang superb busy zaman sekarang ni. boleh faham kaaa? 2 benda nih sama ja...kalau hat rajin nak buat minyak bawang putih sendiri boleh teruskan dan kalau yang tak berdaya nak buat kita bantu dengan cara ini hokeyyy

AGENT SAH GARLIC BALM WANGSA MAJU KL

Antara manfaat menggunakan garlic balm :
Merawat batuk berkahak
Merawat selsema
Merawat kembung perut
Membuang angina dalam badan
Merawat asma ringan
Merawat gatal-gatal akibat gigitan serangga

Bagi mereka yang mempunyai anak eczema juga boleh gunakan tapi korang kena cuba-cuba dulu...janganla korang rakus sangat nak tempek sekali banyak taw...Then nak guna garlic balm ni ada tekniknya...kalau korang beli korang akan dapat brosure yang akan ajar tatacara yang betul nak guna garlic balm ni ye...then saya nasihatkan korang kalau guna tu biar istiqomah jangan sehari guna dah sedu sedan mesej seller korang cakap anak tak elok pon guna garlic balm...masa nak sapu tu bacalah selawat...mintaklah Allah tunjuk jalan untuk sembuhkan kesakitan anak tu...sebab yang menyembuhkan bukan garlic balm...garlic balm ni ikhtiar kita je hokeyyyy...

AGENT SAH GARLIC BALM WANGSA MAJU KL

Berpinau dah mata pandang skrin laptop...korang boleh faham tak story saya tentang AGENT SAH GARLIC BALM WANGSA MAJU KL nih...kalau korang kurang faham korang boleh list down soalan dan rujuk pada cik puan Busyra...tak payah susah-susah save nombor telepon...korang nampak tak link wasap yang tertulis " saya nak garlic balm sekarang!!! yang saya tepek kat bawah nun??? haaaa korang tekan je link tu dalam beberapa saat korang boleh chat dengan AGENT SAH GARLIC BALM WANGSA MAJU KL secara personal...jangan lupa list down soalan tanya bertubi-tubi kat dia taw hehehe...in Sya Allah dia pasti boleh membantu merungkai persoalan korang...Sampai disini sahaja bebelan manja saya,kita jumpa lagi next entri...selamat malam

Berminat nak cuba???
jom risik-risik disini...

facebook : Busyra Mansor
-
-
-
...semoga perkongsian ini memberi manfaat kepada mereka yang memerlukan...kepada yang berminat untuk menjadi sebahagian keluarga garlic balm kami boleh terus hubungi STOKIS SAH GARLIC BALM KAWASAN PARIT BUNTAR PERAK ini...

Lihat juga : zuraini.com
Share:

No comments:

Post a Comment

HUBUNGI KAMI

ZM BEAUTY HQ
NO.7,JALAN BERLIAN 3,
TAMAN RENGGAM JAYA,
SIMPANG RENGGAM,JOHOR
Office : 07-7550792
Whatsapp : 01132484182
Email : garlicbalmviral.gmail.com
Website : www.garlicbalm.com

" KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI "

MISI KAMI

" Kami menyediakan perkhidmatan COD kepada semua pelanggan sekiranya terdapat agent-agent yang berdekatan area anda "

WAKTU OPERASI

Hari bekerja Sabtu - Khamis
9.00 pagi - 5 petang
Last order pukul 12.00 t/hari untuk proses hari yang sama
Penghantaran :
POS LAJU (ahad-khamis)
*sabtu kecuali minggu pertama SKYNET (isnin-sabtu)


Let's Follow Garlic balm